<![CDATA[Rozinca svetuje]]>Fri, 29 Mar 2024 07:19:47 +0000hourly1 <![CDATA[POZITIVNE MISLI na sadni način….]]>Fri, 29 Oct 2021 08:06:00 +0000 Rozinca Rozinca NAŠA SADNO KOLEKCIJO EMAJLIRANIH LONČKOV TOKRAT UGODNEJE

UNIKATNI EMAJLIRANI LONČKI ROZINCA


Lončki, ki bodo prebudili nostalgijo …Se še spomnite emajliranih lončkov, ki so jih uporabljale naše babice? Pridiha domače kuhinje in okusne bele kave? Topline in pristnosti?


Emajlirani lončki Rozinca ohranjajo pridih topline in domačnosti, ki smo jo razširili izven naših meja. Povezujejo tradicijo in sodobnost, obarvano z razigrano hudomušnostjo.

Želite na hudomušen način predati sporočilo? Potem so emajlirani lončki Rozinca prava izbira.
Unikatni design slovenske umetnice, domiselno sporočilo za vsako priložnost in brezčasna uporabnost.

Lonček je lahko izjemno in uporabno darilo, ki ga uporabljate v domači kuhinji, na počitnicah ob morju ali v objemu narave. Privoščite si kavico ali čaj v svojem najljubšem lončku.
Izjemno darilo, ki ga lahko podariš tudi sebi.

]]>
https://www.rozinca.si/pub/media/blog/Noc_c_arovnic_v_Rozinci.png
<![CDATA[MAGIČNA NOČ ČAROVNIC TUDI V ROZINCI]]>Fri, 29 Oct 2021 08:42:00 +0000 Rozinca Rozinca Poletje je za mani, čeprav lahko še vedno uživamo v jesenskih sončnih žarkih, pisanem listju in okusnem kostanju. Pred nami pa je tudi najbolj čarovniška noč v letu. Nekaj čarovniškega napoja pa smo pripravili tudi v Rozinci. Da bo čarovniška moč res magična, smo za vas pripravili magično darilo.

Naše čudovite emajlirane lončke v šestih različnih motivih lahka vse do 31. 10. 2021 dobiš ugodneje.

Združili smo število 3 + 1.

Naroči 3 lončke in k tvojemu nakupu dodamo GRATIS LONČEK z motivom po tvoji izbiri.

A ni kul?

]]>
https://www.rozinca.si/pub/media/blog/noc_carovnic_1.jpg