The wishlist name can't be left blank
DARILA ZA DAN ŽENA IN MATERINSKI DAN

DARILA ZA DAN ŽENA IN MATERINSKI DAN

V zraku je še vedno vonj po ljubezni – dan žena in materinski dan

Čeprav je valentinovo za nami, je v zraku še vedno vonj po ljubezni. Saj veste, da je ljubezen ovita v čustva, ki se kažejo ne samo v obliki zaljubljenosti, ampak tudi v pozornosti, spoštovanju, prijaznosti … Vsi ti drobci tvorijo ljubezen. Ker pa je mesec marec namenjen tudi ženam in dekletom, mamicam, babicam, hčeram . . ., smo v Rozinci spet pripravili majhne pozornosti, ki polepšajo dan.

Nikakor pa nismo pozabili na može, očete, dedke, fante – skratka na vse mučenike. Da bo dan mučenikov prijeten, smo darila pripravili tudi za njih.

Kot vedno so naša darila obarvana s pridihom domačnosti, ustvarjalnosti, srčnosti in ljubezni. Vsa izbrana darila so pripravljena v Sloveniji. Na ta način želimo podpreti tudi slovenske ustvarjalce in njihove izdelke. Vemo, da je pri nas doma veliko srčnih in pridnih rok, ki z veseljem ustvarjajo za vse nas.

Tudi tokrat lahko darila naročite iz udobja svojega doma. Če želite, lahko paketek v vašem imenu pošljemo izbrani osebe in namesto vas zapišemo kakšno srčno misel.

Morda želite podariti kaj drugega? Izberite izdelke in oblikovali bomo paketek po vaših željah.

In ne pozabite, da majhne pozornosti polepšajo dan.

 

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer

3 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer